Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Cezailer Gain’de Yayında

Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı öyküsüyle henüz yayınlanmadan merak uyandıran yeni GAİN dizisi “Cezailer” izleyiciyle buluştu. 
 

Oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Hayal Köseoğlu, Ushan Çakır, Şerif Erol, Onur Ünsal, Hakan Karsak, Cem Zeynel Kılıç ve Görkem Kasal’ın yer aldığı dizi trajikomik olay akışıyla ve ortaya attığı çarpıcı sorularla çok konuşulacak. 
 


Oyuncu kadrosu, çok katmanlı öyküsü ve Türkiye’de benzeri olmayan reji diliyle sezonun merakla beklenen dizilerinden “Cezailer”in ilk bölümü GAİN’de yayına girdi. 
 
Her biri derinlikli şekilde ele alınan karakterleri ve izleyiciyi adeta koğuşun içindeki “gerçekliğe” hapseden oyuncu performanslarıyla öne çıkan dizide Yiğit Özşener idealist psikiyatr Mert karakterine hayat verirken, Rıza Kocaoğlu klinik şefi Menderes rolüyle izleyici karşısına çıkıyor. 
 
Klinik psikiyatrı Gamze’yi Esra Bezen Bilgin, cezailerin her şeyiyle ilgilenen hemşire Simge’yi ise Hayal Köseoğlu oynuyor. Farklı psikiyatrik hastalıklara sahip sıra dışı karakterleri canlandıran Ushan Çakır, Şerif Erol, Onur Ünsal, Hakan Karsak, Cem Zeynel Kılıç ve Görkem Kasal da performanslarıyla izleyiciyi kendilerine hayran bırakıyor.  
 
Trajikomik olaylar, akıl kurcalayan sorular ve “normallik” üzerine 
 
Psikiyatr Mert Güngel, kendi isteğiyle bir deney uğruna akıl hastanesine girer. Ancak çevresindekilerin sadece hasta değil, aynı zamanda cezai ehliyeti olmayan birer suçlu olduğunu anladığı an buradaki varlığının gerçek sebebini de sorgulamaya başlar. 
 
Gerçekten deneyin uygulayıcısı mıdır yoksa diğerleri gibi akıl hastası bir suçlu mu? Çıktığı bu yolda kendi içinde sürekli mücadele verirken, olaylar trajikomik bir şekilde hiç beklenmedik noktalara varır.  
 
Sorgulanacak çok şey var!  
 
Benzeri görülmemiş hikâyesiyle izleyiciyi adeta cezailer koğuşunda bir yolculuğa çıkaran yapım, normalliğin sınırlarını, alışageldiklerimizi ve gerçekliğimizi sorgulatan çarpıcı senaryosunun yanı sıra yenilikçi reji diliyle de izleyiciyi kıskıvrak yakalıyor. 
 
Yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz’un oturduğu, senaryosunu Ayberk Çınar ve Murat Can Oğuz’un birlikte yazdığı Most Yapım imzalı “Cezailer” her perşembe yeni bölümüyle GAİN’de.
 
İlk bölümü izlemek için: https://www.gain.tv/v/7SpszeiG/cezailer-1-bolum 
 
GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,80 TL) karşılığında tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal yapımlarının ilk bölümlerine ve içeriklerin bir kısmına her zamanki gibi ücretsiz erişilebiliyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad