Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

CBC Sport, Medianova'nın CDN altyapısını kullanmaya başladı

Yerli ve global teknoloji şirketi Medianova, birçok global spor etkinliğini ekranlara getiren CBC Sport Azerbaycan’a CDN hizmeti vermeye başladı. 
 

Medianova olarak CBC Sport Azerbaycan’a verdikleri hizmetle; kanalın canlı yayınları kesintisiz, hızlı ve daha yüksek bir performansla izleyicilerine ulaştıracağını açıklayan Medianova CEO'su Serkan Sevim, “Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki en hızlı ve en büyük CDN sağlayıcısı olmak vizyonumuzla faaliyetlerimize devam ediyoruz. 


 
Kendi Ar-Ge merkezimizde geliştirdiğimiz içerik dağıtım ağımız ile dünyada 50’den fazla noktada ve 22 ülkede hizmet vermeyi sürdürüyoruz. 
 
CBC Sport Azerbaycan’la gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle önemli bir operasyona daha imza attık” dedi. Global anlamda bulut ve streaming çözümleri sunan, Türkiye’nin en hızlı CDN platformu Medianova, birçok küresel spor etkinliğini ekranlara getiren CBC Sport Azerbaycan’a CDN hizmeti vermeye başladı.
 
 Petrol, sanayi ve medya gibi sektörlerde faaliyet gösteren SOCAR’ın yan kuruluşu CBC Sport Azerbaycan, ülkenin en büyük kanalları arasında yer alıyor.
 
 İki yıl gibi kısa bir sürede birçok ülke ve global kuruluşun yayın haklarını sahip olan kanal, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını da şifresiz yayınlamaya devam ediyor.  
Medianova, globalde büyümeye devam edecek 
Dünyada 50’den fazla nokta ve 22 ülkede hizmet veren Medianova’nın, globalde büyümeye devam edeceğini belirten Medianova CEO'su Serkan Sevim, “CBC Sport Azerbaycan’la gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle önemli bir operasyona daha imza attık. 
 
Medianova altyapısına geçen kanala verdiğimiz CDN hizmetiyle yayını siber ataklara karşı korurken, canlı yayınların kesintisiz ve daha yüksek performansla izleyicilere ulaştırılmasını da sağlıyoruz. Türkiye’deki yerleşik sunucular üzerinden hizmet vermeyi sürdürüyoruz. 
 
En büyük özelliklerimizden biri de yerli bir teknolojiye sahip olmamız. Kendi Ar-Ge merkezimizde geliştirdiğimiz içerik dağıtım ağında her an özelleştirmeler yapabiliyoruz.
 
Altyapı yatırımlarına devam etmekteyiz. Romanya'daki yeni kapasite artırımı yatırımını tamamlayarak ülkenin en büyük kanalı TVR’ye hizmet vermeye başladık. Teknoloji ihracatına devam ederken uluslararası iş birliklerine imza atmayı da sürdüreceğiz” dedi.  
 
Medianova hakkında: 
2005 yılında İstanbul’da kurulan Medianova, global anlamda CDN, Aksela, WAF, güvenlik ve streaming çözümleri sunmaktadır. 
 
5 farklı global patenti ile bulut bilişim hizmetlerinde fark yaratan Medianova, 2018, 2019, 2020 ve 2021’de global raporlama şirketi Gartner’ın teknoloji trend raporlarında yer alma başarısını göstermiştir. 
 
Medianova, bağımsız ölçümlere göre EMEA bölgesinde “en hızlı” olan CDN platformu ile birçok global şirkete altyapı hizmeti sağlamaktadır. 
 
Kendi Ar-Ge merkezinde geliştirdiği içerik dağıtım ağı ile dünyada 50 üzerinde noktadan hizmet veren Medianova her gün milyonlarca kullanıcıya hizmet vermektedir.

Top Post Ad

Below Post Ad