Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

MediaMarkt’ın fırsatları Bekarlar Haftasına özel ürünlerle devam ediyor

Avrupa’nın açık ara en büyük elektronik perakendecisi MediaMarkt, Şahane Kasım fırsatlarına yeni ürünlerle devam ediyor.
 

Bekarlar haftasına özel yeni ürünleri de kampanyasına dahil eden marka, 14 Kasım tarihine kadar TV’lerden fotoğraf makinelerine, elektrikli scooterlardan akıllı tabletlere kadar pek çok kategoride ürünü, cazip fiyatlarla tüketiciyle buluşturacak. 
 
 Yıl boyunca düzenlediği kampanyalara ek Kasım ayı boyunca tüketicilere birbirinden cazip fırsatlar sunan MediaMarkt, Şahane Kasım kampanyasını Bekarlar Haftasına özel eklediği yeni ürünlerle sürdürüyor. 
 


MediaMarkt, bugün başlattığı ve 14 Kasım tarihine kadar sürdüreceği kampanyasında seçili TCL televizyonlarda, Nikon fotoğraf makinelerinde, Xiaomi elektrikli scooterlarda, Huawei akıllı tabletlerde ve Sony bluetooth kulaklıklarda fırsatları tüketicilere sunacak. MediaMarkt’ın Şahane Kasım ve Bekarlar Haftası kampanyası çerçevesinde 11 – 14 Kasım tarihlerine özel hazırladığı avantajlı ürün ve fiyatları şöyle: 
 
TCL 65P635 Smart 4K Ultra HD Led TV 17.999 TL 
Xiaomi Mi 3 Elektrikli Scooter 11.499 TL 
Nikon D3500+ AF P 18 55 VR KIT Dijital Reflex Kamera 7.989 TL Huawei Matepad T10 Tablet 2.079 TL 
Sony WH.CH510 BT Bluetooth kulaklık 699 TL 
Samsung S22 Ultra akıllı telefon alanlara ise Samsung Galaxy Watch4 40 MM akıllı saat hediye. 
 
Tüketiciler 11.11 İndirimleri - 11 Kasım 2022 Bekarlar Günü Kampanyası | MediaMarkt adresinden kampanyalı ürünlere ulaşabilir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad