Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Türk Telekom’dan sporseverlere özel limitsiz fiber internet ve Tivibu Go kampanyası

Türk Telekom, ‘Sporsever İnternet’ kampanyasıyla, limitsiz fiber internet ve spor içerikleriyle dolu Tivibu Go’yu bir arada avantajlı fiyatlarla sunuyor.    

 

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, yeni müşterileri için ‘Sporsever İnternet’ kampanyasını başlattı. 
 
Yeni kampanyayla müşteriler, Tivibu Go Süper Paket’e 24 ay boyunca avantajlı fiyatlarla sahip olurken sporda güçlü içeriklerin de keyfini çıkarıyor. 
 
Tivibu Go paketinde yer alan spor içeriklerine ek olarak, kampanya ile birlikte Süper pakette yer alan yerli-yabancı kanallar, sinema, belgesel ve çocuk içeriklerine de erişim hakkı sağlanıyor. 


 
Müşteriler, 24 ay taahhüt karşılığında kampanyadan 1000 Mbps’ye varan fiber hız seçenekleriyle yararlanabiliyor.    
 

Birbirinden heyecanlı spor karşılaşmaları ve yarışlar Tivibu Go’da   

 
Türk Telekom, dijital TV platformu Tivibu Go ile web’den, cepten ve tablet üzerinden yeni nesil bir TV deneyimi yaşatıyor. İnternet olan her yerde, zaman ve mekândan bağımsız Tivibu Go’nun zengin içeriklerine erişilebiliyor. 
 
 Tivibu Go ile sporseverler, Türkiye’den ve dünyadan futbol ve basketbol maçları, araba ve motor yarışları, tenis ve golf karşılaşmaları gibi çeşitli etkinliklerle, dolu dolu spor keyfi yaşıyor.
 
NBA, ATP, MotoGP, Formula 1 gibi seçkin uluslararası organizasyonların yanı sıra Serie A, La Liga, FA Cup ve Bundesliga'daki heyecanlı maçları kaçırmadan takip edebiliyor.  

Top Post Ad

Below Post Ad