Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Mayısın Son Haftasında FilmBox Ekranlarında 3 TV Prömiyeri

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan sinema filmleriyle ekranlara heyecan ve eğlence katıyor. 
 

27 – 30 Mayıs tarihleri arasında birbirinden güzel 3 film, ekran prömiyeri olarak iyi filmlerin adresi FilmBox ekranlarında bizleri bekliyor.  


 
Harika Köpek Timber (Timber The Treasure Dog) – 27 Mayıs Cumartesi - Saat: 21:30
Bu sıcacık aile filminin öyküsünde evini ve ailesini kurtarmak bir çocuk, en iyi arkadaşı sevimli ve çok konuşkan bir köpekle birlikte mücadeleye atılıyor. 
 
Eadweard (Eadweard) – 28 Mayıs Pazar - Saat: 23:20 
Sinemanın ilk halinin mucidi Edward James Muggeridge’in öyküsünü izleyeceğiz. 
 
Birden fazla kamera kullanarak yaptığı çekimlerde elde ettiği ilk hareketli fotoğraflarıyla devrim yaratan Eadweard, bir yandan ahlak bekçilerine direnirken bir yandan da evliliğini korumak için mücadele veriyor. 
 
Noble (Asil) – 30 Mayıs Salı- Saat: 23:20 
Vietnam'daki sokak çocuklarını içinde bulundukları koşullardan kurtarmaya çalışan İrlandalı bir kadının gerçek hikayesi ekranlara geliyor. 
 
FilmBox izlemek isteyen sinemaseverler, seçkin TV platformları KabloTV Kanal 336 ve D-Smart Kanal 13 üzerinden kanala ulaşabiliyor. FilmBox içeriklerine ayrıca www.filmbox.com web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 
 
SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. 
 
SPI International kanalları arasında ayrıca canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad