Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

D-Smart Go’da Mega Paket Kampanyasi Devam Ediyor

D-Smart GO, en sevilen film ve diziler, belgeseller, sömestire neşe katan çizgi filmler ve merakla beklenen spor karşılaşmaları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 
 

Kampanya ile Mega Pakete yıllık 418,80 TL yerine 249 TL’ye sahip olunabiliyor. D-Smart; her zevke hitap eden zengin kullanıcı paketleri ve D-Smart içeriklerini istediğiniz zaman istediğiniz yerde izleyebileceğiniz D-Smart GO ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. 


 
D-Smart GO, yoğun ilgi üzerine Mega Paket kampanyasına devam ediyor. 
 
Rakiplerinden avantajlı fiyatlarıyla dikkat çeken D-Smart GO’nun Yıllık Mega Paketine tek çekimde 418,80 TL yerine sadece 249 TL’ye ulaşmak mümkün. 
 
Ödüllü yerli/yabancı film ve dizilerin yanı sıra her zevke hitap eden spor karşılaşmalarının yer aldığı D-Smart GO Mega Paket; Portekiz Ligi, Brezilya Ligi, Arjantin Ligi, İspanya Basketbol Ligi, Cristiano Ronaldo’lu Al Nassr ve Karim Benzema’lı Al Ittihad takımlarının da yer aldığı Asya Şampiyonlar Ligi, AFC Cup, Almanya Kupası ve Asya Kupası’nın da maçlarına ulaşabileceğiniz tek adres olarak öne çıkıyor. 
 
Outlander, The Blacklist ve The Good Doctor gibi efsane dizilerin yeni sezonlarının Türkiye’de izlenebileceği tek dijital platform olan D-Smart GO’da ayrıca belgesel, yaşam ve çocuk kategorilerinde binlerce içeriğe istediğiniz zaman tek tıkla ulaşmak mümkün.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad