Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Teen Titans Go’nun yeni sezonu başladı

Teen Titans Go, kahkaha ve eğlencenin adresi Cartoon Network’e sekizinci sezonuyla dönüyor.


Heyecanlı maceralarını eğlence dolu anlara dönüştüren; Robin, Cyborg, Starfire, Raven ve Beast Boy yani Teen Titans Go ekibi, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 16.30’da Cartoon Network’te çocuklarla buluşuyor.
 


Sevilen çizgi filmlerin adresi Cartoon Network’e efsane çizgi film Teen Titans Go, sekizinci sezonuyla geri döndü. 
 
Jump City’de yaşayanların kurtarıcısı 5 süper kahraman, Robin, Cyborg, Starfire, Raven ve Beast Boy için hayat bu sezon da sorunsuz geçmiyor. Ev işleri, babalarının beklenmedik ziyareti ve doğaçlama köfte partileriyle Titan Kulesi’nde macera bir an bile bitmiyor. 
 
Tüm sezonların en komik bölümlerini bu sezonda çocuklarla buluşturan çizgi filmde; fantastik şakalar çocukları kahkahaya boğuyor. 
 
Yeni sezonda sevimli pati hayvanı Beast Boy, pizza seven yarı robot yarı genç Cyborg, alaycılığın kraliçesi ve aklından geçeni söylemekten asla vazgeçmeyen yarı titan Raven; mükemmel süper kahraman ekibinin kararlı lideri Robin ve Tamara’dan gelen iyi kalpli uzaylı prenses Starfire çocuklara eğlence dolu saatler yaşatıyor. 
 
Bununla birlikte sekizinci sezonu ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Teen Titans Go, bu yıl 400 bölüme ulaşarak, tüm sezonların en uzun süren ikinci animasyonu olmaya hazırlanıyor. Teen Titans Go, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 16.30’da Cartoon Network’te çocukları bekliyor. 
 

Cartoon Network Hakkında; 

Warner Bros. Discovery kanalı olan Cartoon Network; Kral Şakir, Elma ve Soğan, Ben 10, Craig’in Krallığı, Gumball, Teen Titans Go!, Cartoonito Kuşağı, Sevimli Kahramanlar Hikayeler gibi ilham verici, yaratıcı ve ilgi çekici içerikleri aileler ve çocuklara sunuyor.
 
185’ten fazla ülkede 33 dilde ve 450 milyondan fazla hanede çocuklarla buluşan Cartoon Network yaratıcı ve teknolojiyle kesişen içerikleriyle izleyicilerine ilham veriyor. 
 
Cartoon Network’ün, çocukların ‘akran zorbalığı’ sorununa dikkat çeken ödüllü sosyal sorumluluk projesi ‘Zorba Olma Kanka Ol’ zorbalık sorunuyla başa çıkmak adına araçlar arayan yetişkinler ve çocuklar için önemli bir kaynak olarak görülüyor.  
 

Warner Bros. Discovery Hakkında; 

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) televizyon, film ve dijital yayıncılık alanlarında dünyanın en özgün içeriklerinin ve markalarının yaratıcısı, aynı zamanda dağıtıcısı olan küresel bir medya ve eğlence şirketidir. 
 
220'den fazla ülkede ve bölgede, 50 farklı dilde faaliyet gösteren Warner Bros. Discovery; Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Film Group, Warner Bros. Television Group, 
 
Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Espanol, Hogar de HGTV de dahil olmak üzere ikonik markaları ve içerikleri aracılığıyla dünya çapında geniş kitlelere ilham verir, bilgilendirir ve eğlendirir. Daha fazla bilgi için www.wbd.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Top Post Ad

Below Post Ad