Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

PANASONİC SMART VİERA 2013 PLASMA VE LED TV LER SAIŞTA

Twin HD Tuner özelliği sayesinde dizi ile maç aynı ana denk geldiğinde birini izlerken diğerini de kaydedebiliyor, ya da maçı televizyonda izleyip aynı anda yayınlanan diziyi uyumlu mobil cihazınıza aktarabiliyorsunuz. 

İzleyicisini tanıyan ekran, ultra geniş izleme açısı, mükemmel görüntü kalitesi ve Yüz Tanıma ise Panasonic’in dünyaca ünlü TV’lerinin diğer yeni özellikleri arasında. 

Panasonic’in 2013 model Smart VIERA TV’leri bir televizyondan çok daha fazlasını ifade eden özelliklerle donatıldı. Çok daha kişisel bir seyir keyfi gözetilerek tasarlanan yeni modellerde, Panasonic'in sahibini tanıyan, dilinden anlayan, izlediği görüntüyü anında mobil cihaza aktaran akıllı televizyonları satışa çıktı 

Panasonic akıllı TV dünyasına Smart Viera 2013 ile yeni bir soluk getiriyor. İzleyicisini tanıyan ekran, ultra geniş izleme açısı ve yüz tanıma ile öne çıkan cihaz, Twin HD Tuner özelliği sayesinde dizi ile maç aynı ana denk geldiğinde birini izlerken diğerini de kaydedebiliyor, ya da maçı televizyonda izleyip aynı anda yayınlanan diziyi uyumlu mobil cihaza aktarabiliyor. 

Cihazınızla konuşun Ses etkileşimi sayesinde uygulama ile uyumlu akıllı telefon ya da tablete konuşarak televizyonunuzun sesini ayarlayabilir, sosyal medyada mesaj gönderebilir ya da internette sörf yapabilirsiniz. Yüzü de tanıyor Panasonic'in 'Benim Ekranım' özelliği sayesinde kullanıcılar, favori uygulamaları ve servislerini tek ekranda görebiliyorlar. Ailenin her üyesi kendi ekranını oluşturabiliyor ve televizyonu açtıklarında görmek istedikleri içeriklerin keyfini çıkarıyor. 

Bu deneyimi daha da kişisel hale getirmek için dahili kamera özelliğini kullanarak yüz tanıma işlevini etkinleştirebilir ve televizyonun karşısına geçtiğinizde televizyonunuzun sizi tanımasını sağlayabilirsiniz. Akıllı kalem uygulaması Yeni Smart Viera Plazma TV'lerin akıllı özellikleri arasında Dokunmatik Kalem de bulunuyor. 

Opsiyonel Elektronik Dokunmatik Kalem aksesuarı ile TV ekranına elektronik çizimler yapabilir ve bunları ister oyunlarda ister filmlerde not almak için kullanabilirsiniz. TV'lerin fiyatları 3 bin 199-14 bin lira 999 arasında değişiyor.

Top Post Ad

Below Post Ad