Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TİVİBU GİRİŞ PAKETİ VE LİMİTSİZ İNTERNET 58.90 TL

Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası ile limitsiz Fiber İnternet ve Tivibu keyfini bir arada yaşayın! Üstelik Türk Telekom Tivibu Giriş Paketi'ne 1 Haziran 2016'ya kadar sinema ve spor kanalları hediye! 


Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası 30 Nisan 2016 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan altyapısı ve teknik donanımı yeterli olan yeni bireysel müşterilerimiz 24 ay Taahhüt vererek yararlanabilir. 

Her bir abone bu kampanyadan sadece bir defa yararlanabilecektir. Türk Telekom TİVİBU paketleri TİVİBU Her Yerde Kampanyası kapsamında satılan paketlerdir. İnternet paketleri ise Yeni Yıl Kampanyası kapsamında satılan internet paketleridir. İnternet ve Türk Telekom TİVİBU kampanyalarından ayrı ayrı faydalanılabilir. 

Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası ücretsiz modem verilmeyecek olup abone dilerse taksitli modem kampanyasından yararlanarak 1 adet Kablosuz Modem alabilir. Tivibu’lu Yeni Yıl Kampanyası kapsamında doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere Abonenin ilk faturasına yansır. 

Kampanya kapsamında Türk Telekom Tivibu iç kurulumu ücretsizdir. Uydu paketlerinde dış kurulum ihtiyacı doğarsa, 132 TL (11 TL * 12 Ay) dış kurulum bedeli müşteriye aittir. Türk Telekom Tivibu Paketleri için IPTV HD paket fiyatı + 5 TL'dir 

Kampanyalı fiyatlara aktivasyon ücreti dahil değildir. Türk Telekom TİVİBU aktivasyon ücreti 12 ay boyunca aylık 2,5 TL olarak ücretlendirilir. Ücretlendirme kısmındaki tabloda yer alan kampanyalı fiyatlar kampanya indirim süresi boyunca (24 ay) geçerli olup, taahhüt sonrası kullanılan paketin yürürlükteki tarifesi üzerinden ücretlendirme yapılır. 

FİBERNET Paketlerinde, FTTH altyapısında hizmet alan aboneler için HGW modem abonelerin kullanımına ücretsiz sunulur. Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası internet/Yalın İnternet alt yapı olanaklarıyla sınırlıdır. 

Pakete dahil olan internet tarifeleri için belirtilen hızlar fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir. Abone, internet hattının bulunduğu yerdeki 8, 16, 24, 35, 50 veya 100 Mbps' ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. 

Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) Paket GB*'ını aştığında internet kullanım hızı düşürülür. TTNET, düşürülecek hız seviyesini herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. 

Takip edilen aya girildiğinde Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilir. Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere abonenin ilk faturasına yansır.......

Daha fazla detay turk telekom web sitesi ve turk telekom ofislerinde
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad