Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TURKSAT KABLO TV ARAMIZA HOŞGELDİN KAMPANYASI

Bu kampanyadan; sadece Kablo TV aboneliği olan müşteriler ile aktif aboneliği olmayan müşteriler ve yeni müşteriler faydalanabileceklerdir. 

Kampanya 15.03.2016 – 30.06.2016 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında müşteriler; aşağıda belirtilen Eko Sınırsız Uydunet tarifelerinden birisine, Teledünya tarifelerine ve Uydunet Telefon paket tarifelerinden birine aynı anda abone olabileceklerdir. 

Kampanya kapsamında 24 ay taahhüt istenecektir. • Kampanyadan otel motel müşterileri dışında, bireysel tarifede olan müşteriler ve resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir. Kampanya kapsamında, Uydunet aktivasyon (96 TL) ücreti, Teledünya aktivasyon (96 TL) ücreti alınmayacak olup Uydunet Telefon Aktivasyon ücreti, müşterinin aktivasyon istemesi durumunda 24 TL olarak ücretlendirilecektir. 

Kampanya kapsamında müşteriler; Kablo TV + Teledünya Giriş Paketi + 10 Mbps’ye kadar 15 GB AKN Eko Sınırsız Uydunet + Uydunet Telefon Heryöne 100 dakika paketi tarifesine abone olacaklardır. 

İlk ay Altın Sinema Paketi, Teledünya Temel ve Üst Paket şifresiz olarak bir ay boyunca kampanyaya giriş yapan tüm müşterilere sunulacaktır. Taahhüt süresi boyunca; 10 Mbps’ye kadar 15 GB AKN Eko Sınırsız Uydunet (8,00 TL), Teledünya Giriş Paketi + Kablo TV (12,99 TL), Uydunet Telefon Heryöne 100 dakika paketi (ücretsiz) tarifesi 20,99 TL olarak uygulanacaktır. 

Kampanya kapsamında müşteriler; Teledünya Temel ve Üst Paketlere tarifeler arasındaki fiyat farkını ödeyerek abone olabileceklerdir. Müşteriler talep ettikleri Teledünya, Uydunet ve Uydunet Telefon tarifesinden kampanya başvurusunu yapabileceklerdir. 

Daha fazla detay turksat web sitesi teledünya turksat kablo tv ofislerinde


Top Post Ad

Below Post Ad