Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

General Mobile Kullanıcılarına Filbox Hemen Servisi 3 Ay Hediye

General Mobile, aksiyondan komediye, aileden animasyona yüzlerce filmi, yabancı dizileri, belgesel, spor programları ve özel şifreli canlı yayın kanallarını cepten ve tabletten izleme fırsatı sunan Filbox Hemen Servisi’ni kullanıcılarına 3 ay sınırsız ve ücretsiz sunuyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk 3 akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, Android One programı kapsamında müşterilerine saf bir android deneyimi yaşatmaya devam ediyor. 

Android One yazılımı ile müşterileriyle birçok ilki buluşturan General Mobile; film, dizi, belgesel ve eğlence kanallarındaki sayısız HD içerikle fark yaratan Filbox Hemen'i kullanıcılarına 3 ay boyunca sınırsız ve ücretsiz olarak sunuyor. 


General Mobile kullanıcıları kampanya kapsamında; yılda en az 1000 film, dizi, belgesel, spor, müzik ve çocuk programları sunan “Filbox Hemen” servisini 3 ay sınırsız ve ücretsiz olarak kullanılabilecek. 

Ayrıca, bu kampanyadan faydalanan General Mobile kullanıcıları 12 aylık Filbox Hemen aboneliğini 89 TL yerine 69 TL’ye gerçekleştirme fırsatına da sahip olacaklar.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad