Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Brıght 22 Aralık 2017’de Geliyor

Başrollerini Will Smith ve Joel Edgerton’un paylaştığı, Suicide Squad ve End of Watch filmlerinin yönetmeni David Ayer’ın yönetmenliğini üstlendiği Netflix’in 2017’deki en iddialı film projelerinden Bright’tan son fragman paylaşıldı! 

Film, Los Angeles Polis Birimi’nde görev yapan iki polis memuru Smith (Officer Ward) ve Edgerton’un (Officer Jakoby) yaşadıkları fantastik dünyayı korumak için orklar, periler ve Noomi Rapace (Leila) tarafından canlandıran sarışın bomba bir elfle olan savaşını konu alıyor. Aykırı ikili şiddet ve karanlık güçlerle dolu Los Angeles sokaklarını güvenli hale getirmek için zamanla yarışıyorlar. 

Bright’ın aksiyon dolu fragmanı için, Billboard’un “Çığır Açan Sanatçı” ödülüne layık görülen Camilla Cabello ve ünlü müzik ikilisi Grey bir araya gelerek “Crown” adlı yepyeni bir single’a imza attı. Fragmanda yer alan yeni şarkı 15 Aralık'ta satışa sunulacak 


Bright: The Album isimli soundtrack albümünde de yer alacak. Filme özel hazırlanan albüm için, son zamanların en başarılı soundtrack albümlerinden “Suicide Squad: The Album”’ün yaratıcıları Atlantic Records ve David Ayer bir araya geldi. Bright: The Album hakkında detaylı bilgi için https://ad.gt/bright adresini ziyaret edin.  

Bright Hakkında: Suicide Squad ve End of Watch filmlerinin yönetmeni ve Training Day filminin yazarı David Ayer’ın yönetmenliğini üstlendiği aksiyon-gerilim filminde, farklı geçmişlere sahip iki polisin hikayesi anlatılıyor. 

Bir insan olan Ward (Will Smith) ve bir ork olan Jakoby (Joel Edgerton) rutin bir gece devriyesine çıktıklarında bildikleri dünyanın geleceği, bir günde tamamen değişiyor. Hem kendi kişisel farklılıklarıyla hem de düşmanlarıyla savaşan ikili, genç bir elf kadını ve yanlış ellere düşerse her şeyi yok edebilecek ve unutulduğu düşünülen kutsal emaneti korumak için birlikte çalışmak zorunda.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad