Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Azoomee ve Da Vinci Media, çocuklara küresel bir medya ağı oluşturmak için birleşti.

Birleşme, dünyanın en büyük dijital oyun ve video kütüphanesini çocuklar için bir araya getirdi. 



Merkezi Londra'da bulunan çocuklar için eğlence uygulamaları üreten Azoomee, bugün Berlin merkezli Da Vinci Media ile birleştiğini duyurdu. 


Birleşme, Azoomee ve Da Vinci Media’nın çocukların gelişimi ve eğitimi için en güvenli, eğlenceli ve kaliteli içeriği barındıran küresel bir medya ağı oluşturmaları yönündeki genişlemeleri için önemli bir adım… 

Türkiye’de 2009 yılından bu yana çocukların teknoloji ve bilimle ilgili eğitimine verdiği önemle dikkatleri çeken ve fark yaratan Da Vinci Media, 6-12 yaş arası öğrenmeye ve teknolojiye hevesli meraklı çocuklara TV kanalları ve dijital uygulaması aracılığıyla ulaşıyor. 

 Azoomee ve Da Vinci Media’nın birleşmesi, eğlenerek öğrenmeye odaklanan çocuklar için dünyanın en büyük oyun ve video kütüphanesini bir araya getiriyor. 

Da Vinci Media, Azoomee ile birleşerek güvenli medya ortamları ve eğlenceli eğitici içerikler sağladığı yaş grubuna 4-7 yaş aralığını da eklemiş oldu. 

“Azoomee” ve “Da Vinci” markaları altında faaliyet gösterecek çocuk medyası grubu, dünya genelinde 150'den fazla ülkede ödemeli, uydu ve kablolu TV platformları ve mobil uygulamalar aracılığıyla 45 milyondan fazla abone aileye hizmet verecek. 

Türkiye’de 4-7 yaş aralığında çocukları olan aileler tarafından ilgiyle takip edilen Azoomee’nin CEO’su Douglas Lloyd birleşmeyle ilgili şunları söyledi: “BAFTA adayı olan Azoomee, çocukların her yerden her cihazdan ulaşabildikleri, ölçeklenebilir ve ödüllü bir dijital eğitim ve oyun platformu… 

Da Vinci kullanıcılarına yüksek teknoloji platformumuz üzerinden de kaliteli Da Vinci içeriklerini sunmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz.” COO, Estelle Lloyd ise şunları ekledi: “İçerik ortaklarımız için geniş bir küresel erişime sahip olmamız çok önemli. 

Da Vinci Media ile birleşmemiz bize tüm mobil uygulama mağazalarında ve bağlı TV'lerde bulunmanın yanı sıra telco, kablo ve uydu operatörleri ve kamu yayıncılarıyla uzun vadeli ortaklıklar kurmamızı ve çocuklar için geniş bir küresel medya ağı kurmamızı sağlıyor.” Da Vinci Media Kurucusu Ferdinand Habsburg ise şunları söyledi: “Çocukların eğitiminde lider iki markanın güçlerini birleştirmesinden çok memnunum. 

Da Vinci, 6-12 yaş arası çocuklara “Görevimiz İnsan Vücudu” gibi programlarla ilham verirken, Azoomee 4-7 yaş arasındaki ilkokul çocuklarına hitap ediyor. Her iki şirket de öğrenmeyi heyecan verici bir macera haline getiren Leonardo da Vinci'nin meraklı zihniyetine kendini adamış durumda.” 

Azoomee Hakkında 

Azoomee, çocuklar için eğitici eğlence uygulamalarına odaklanan özel bir medya şirketi ve uygulama geliştirme stüdyosudur. Bağlı cihazlarda ve platformlarda bulunan Azoomee, çocuklarda merak uyandıran, ilham verici ve yaratıcı TV şovlarının geniş bir kütüphanesini sunmaktadır. 

Birden fazla ödül kazanan ve BAFTA adayı olan Azoomee uygulaması aynı zamanda aksiyon dolu oyunlar, zeka oyunları, bulmacalar ve yaratıcı aktivitelerden oluşan eşsiz seçimler sunar, böylece çocuklar eğlenirken bilgilerini genişletebilirler. 

Çocukların özgürce keşfedebilmesi için her içeriğin özenle seçildiği Azoomee, App Store ve Google Play mağazasından ücretsiz olarak indirilebilir. Ayrıca, bağlı TV'lerde ve Amazon, O2, Vodafone ile ve dünyadaki diğer birçok platformla ortaklığı bulunmaktadır.  

Da Vinci Media Hakkında 

Da Vinci Televizyon Kanalı, Afrika, Asya, Orta ve Doğu Avrupa’da olmak üzere 3 kıtada, 100’den fazla ülkede, 19 farklı yerel dilde her yaştan meraklı zihinleri bir araya getirip, yaşam boyu öğrenmeyi destekleyen, yenilikçi ve özgün bir yayın yapmaktadır. 

Da Vinci, 2007’den bu yana, eğitim araçlarını da kullanarak, öğrenmeyi ailenin tüm bireyleri için heyecan verici bir deneyime dönüştürme çabasındadır. Da Vinci Televizyon Kanalı ve Da Vinci Kids Mobil Uygulaması, öğrenmenin katılım, bağlılık ve en önemlisi de eğlencenin bir arada tuttuğu hayat boyu süren, zamansız ve mekânsız bir yolculuk olduğu felsefesinden hareket eder. 

Dünya genelinde 45 milyondan fazla evde günlük hayatın bir parçası olarak takip edilen Da Vinci, Türkiye’de Digiturk 164. Kanal, D-Smart 127. Kanal, Türksat Kablo TV 461. Kanal, Turkcell TV+ 98. Kanal ve Tivibu 126. Kanal’dan 24 saat HD yayın hayatına devam etmektedir.

Top Post Ad

Below Post Ad