Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Dsmart tüm kanalları ayda 39.90 TL

Dsmarta martta abone olanlara 24 ay boyunca tüm kanallar açık üstelik ayda sadece 39.90 tl



Belirtilen fiyatlar 31 Mart 2020 tarihine kadar yapılan yeni bireysel abonelik başvurularında 24 ay kullanım sözü ile HD ve D-Fix için geçerli aylık ücretlerdir.


Dolu dolu içerik D-Smart ve D-Smart GO'da! Kapalı hiçbir kanal yok! Spor, film, dizi, belgesel, çocuk, yaşam içerikleriyle dolu tüm kanallar ayda ₺65 yerine sadece ₺39.90!

Üstelik yenilenen yüzüyle, abonelik boyunca D-Smart GO hediye! TV'de İlk Kez! Her ay TV'de ilk kez yayınlanacak onlarca film ve dizi D-Smart ve D-Smart GO'da! Belgeseller En heyecanlı doğa olaylarından, tarihin derinliklerine; avcılıktan doğa sporlarına dünyaca ünlü belgesel kanalları D-Smart ve D-Smart GO'da! 

-İspanya futbol ligi LaLiga, 3 yıl boyunca sadece D-Smart ve D-Smart GO'da! 
- Voleybol Şampiyonlar Ligi 
-İngiltere Premier Lig 
-İspanya Basketbol Ligi 
-NBA Basketbol Ligi
-F1 ve MOTO GP Heyecanı 
- Galatasaray ve Beşiktaş'ın Hazırlık Maçları

 
Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. D-Smart aktivasyon bedeli ve D-Smart (TV) İç kurulum bedeli kampanya kapsamında hediyedir. D-Smart uydu alıcısı ve smart kart mülkiyeti süresiz olarak D-Smart’a ait olup, abonelik süresince abonelerin kullanımına tahsis edilir. 

Gerekliği olduğu durumda dış kurulum ücreti ve uydu alıcı, smart kart ve kumanda haricindeki ekipman tüketiciye aittir. 

Aboneliğin her hangi bir zamanda sona erdirilmesi durumunda abone, kendisine tahsis edilen donanımı; uydu alıcısı ve smart kartı 7 (yedi) gün içerisinde iade etmekle, aksi halde ilgili donanıma ilişkin cari bedeli (D-Fix için 250 TL, HD Uydu Alıcısı için 500 TL ve HD+ Uydu Alıcısı (Kayıt cihazı dahil) için 1.425 TL donanım bedelini) ödemekle mükelleftir. 

Kampanya Hakkında detaylı bilgi D-Smart web sitesi dsmart yetkili satıcılarında


 

Top Post Ad

Below Post Ad