Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Zubizu ile Ayrıcalıklı Cuma Fırsatları Başlıyor

ZUBİZU, Ayrıcalıklı Cuma'ya özel seçkin markalarda yüzde 55’e varan indirim seçenekleri sunuyor. 
 

500’ün üzerinde seçkin marka ile Ayrıcalıklı Cuma’yı kutlayan ZUBİZU, 3,5 milyonu aşkın üyesine ayrıcalıklı bir alışveriş haftası yaşatmaya hazırlanıyor. 


 
10 binden fazla noktada; modadan ev-yaşama, teknolojiden beyaz eşyaya, aksesuardan ayakkabıya birçok sektörde yüzde 55’e varan indirimler, sürpriz hediyeler ve iki kat puan kazandıran ZUBİZU’ya özel kampanyalar alışveriş severleri bekliyor. 
 
Armani, Atelier Rebul, Ceremony, Desa, Derimod, English Home, Damat Tween, D’S Damat, Gülaylar, Kaercher, Lancome, Luxxo Design, Naturagen, New Essentials, Nocturne, Penelope, Paese Kozmetik, Samsonite, Süvari, Trunk&Co, So Chic, Yalı Spor, Vitruta, Wmf, kahve.com, goldmasterhome.com ve çok daha fazla marka ZUBİZU sahipleri ile çok özel ayrıcalıklarla ve indirimlerle buluşuyor. 
 
ZUBİZU, Ayrıcalıklı Cuma'yı avantajlı kampanyalarla bir alışveriş festivali haline getiriyor. 
 
Ayrıcalıklı Cuma kapsamında sunulan indirimlerden yararlanarak istediğiniz ürüne ZUBİZU’ya özel ayrıcalıklarla sahip olabilir veya yılbaşının yaklaştığı bu günlerde sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz. 
 
Ayrıcalıklı Cuma’ya katılan tüm markalar hakkında bilgi almak ve bu özel alışveriş deneyimini yaşamak için ZUBİZU uygulamasına girmeniz yeterli.

Top Post Ad

Below Post Ad