Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Sıra dışı Örümcek Adam Şubat’ın lideri

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu’da, şubat ayında Seç İzle klasörünün en çok izleneni “Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde” oldu. 
 
 
Yapımda, alışılmışın dışına çıkılarak sıra dışı bir Örümcek Adam anlatılıyor. 
 
Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, izleyiciye her ay farklı türlerde yerli ve yabancı onlarca yapım sunuyor. 


 
Filmden belgesele, programdan diziye kadar zengin ve güncel içerikleriyle dikkat çeken platformun şubat ayı verilerine göre, Seç İzle klasöründe zirveye “Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde” isimli animasyon yerleşti. Kırmızı Halı klasörünün ilk sırasında ise “Karlar Ülkesi” konumlandı.  
 
Örümcek Adam Seç İzle’de lider 
Seç İzle klasöründe şubatta en çok tercih edilen “Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde” animasyonunda bu defa Örümcek Adam olarak Peter Parker’ın değil de yarı Latin yarı siyahi karakter Miles Morales’in kahramana dönüşme öyküsü anlatılıyor. 
 
Başka evrenlerden gelen Örümcek Adamlar yardımlaşarak Kingpin ile amansız bir savaşa başlıyor. 
 
Yüzde 35 ile en çok çocuk yapımlarının seyredildiği Seç İzle’nin tercih edilen diğer yapımları şöyle sıralanıyor: 
 
Terminal, Tarzan Efsanesi, Cumali Ceber 2, Suicide Squad: Gerçek Kötüler, Sofra Sırları, Creed: Efsanenin Doğuşu, Harry Potter ve Sırlar Odası, Cumali Ceber: Allah Seni Alsın, Kaçakçı.  
 
Kırmızı Halı’nın zirvesinde Karlar Ülkesi 
Şubat ayında Tivibu’nun Kırmızı Halı klasöründe en çok beğeni rekortmeni “Karlar Ülkesi” seyredildi. Yapımda, ebedi kışa mahkum edilen bir krallığın kaderi, iyi kalpli Anna’nın elinde. 
 
Bu doğrultuda masalsı bir yolculuğu çıkan Anna, Karlar Kraliçesi’ni bulup laneti ortadan kaldırmaya çalışıyor. Yüzde 45 ile animasyonun başı çektiği Kırmızı Halı klasörünün diğer çok izlenenleri şöyle: Recep İvedik 6, Arabalar, Cadılar, Moana, Recep İvedik 5, Arabalar 2, Kayhan, Avengers: Sonsuzluk Savaşı, Zootropolis: Hayvanlar Şehri.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad