Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Mart ayında Muud’da Bergen rüzgârı

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un Mart ayında en çok dinlenenler listesi açıklandı. 
 

Çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilen ‘Bergen’e Saygı’ albümü en çok dinlenen yerli albümler listesinde ilk sırada yer alırken, en çok dinlenen yerli single Semicenk’in seslendirdiği ‘Düşer Aklıma’ şarkısı oldu. 
 
Yabancılarda ise Billie Eilish’in No Time To Die parçası ile Inna’nın son albümü dinlendi. 
 
 Türk Telekom’un güncel ve zengin müzik arşiviyle dikkat çeken müzik platformu Muud’un Mart ayında en çok dinlenen isimler ve albümler listesi belli oldu. 


 
Platformda en çok dinlenen yerli albümler kategorisinde ilk sırada arabeskin önemli isimlerinden Bergen’in eserlerinin çeşitli sanatçılar tarafından yorumlandığı ‘Bergen’e Saygı’ albümü yer aldı. 
 
Albümde Bergen’in şarkılarını Türk müziğinin önemli kadın seslerinden Gülşen, Derya Uluğ, Feride Hilal Akın, Melek Mosso ve Jehan Barbur gibi isimler seslendirdi. 
 
Semicenk ‘Düşer Aklıma’ bir numarada 
  Gerçek ismi Cenk Baş olan ve katıldığı müzik yarışmasında başarılı performans gösteren Semicenk, ‘Düşer Aklıma’ parçası ile yerli single listesinde zirveye ulaştı.  
 
Yabancılarda zirve Billie Eilish’in
Muud’un en çok dinlenilen yabancı şarkılar kategorisinin bir numarası ise Billie Eilish’in ‘No Time To Die’ şarkısı oldu. Ayrıca Billie Eilish, bu ay en çok dinlenen yabancı sanatçılar sıralamasında da ilk sırada… En çok dinlenen yabancı albümler sıralamasında ise INNA son albümü ile zirveye yerleşti.  
 
Muud en çok dinlenen yerli sanatçılar  
Tarkan Gülşen Bergen Semicenk Edis UZI Mustafa Ceceli Burak Bulut Kurtuluş Kuş Emir Can İğrek  
 
Muud en çok dinlenen yabancı sanatçılar 
Billie Eilish INNA Eminem The Weeknd Doja Cat Camila Cabello Måneskin Metallica Evgeny Grinko BTS
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad